MENÜ

Csemete Bábszínház
Mert a gyerekeknek jár a báb

Ismertető:

Bábszínházunkat 2011 nyarán a Hívószó Alapítvány hívta életre! Fő célunk, hogy be tudjuk csempészni a gyermekek életébe az igazi, örökérvényű értékeket a mesék világával, s ezáltal valódi élményt jelentő, magas színvonalú előadásokon vehessenek részt.Az előadások interaktívak, a gyerekek aktív bevonásával zajlanak- a gyerekek legnagyobb örömére!

 

Tagok:

-Horváth Éva: tanítónői és óvónői végzettséggel rendelkező kiváló pedagógus, a Habakuk Bábszínház meghatározó tagja, bábszínésze volt 1996-tól 2006-ig, majd 2011-től a Hívószó Alapítvány felkérésére vállalta a Csemete Bábszínházban a mesék dramatizálását, rendezését, a bábok elkészítését és a bábelőadásokban való aktív szereplést.
   
-Fekete Zoltánné Helga: 1994-95 tanítónő, 1996-ban a Habakuk Bábszínház Egyesület alapítója,1996-2008-ig a bábszínház magyarországi és nemzetközi kapcsolatrendszerének a kiépítője, a kiadott DVD-k producere, 2010-től a Sopron Trió zenei együttes szervezője, majd 2011-től a Csemete Bábszínház szervezője, a bábelőadások aktív szereplője.

 

 

 

 

Asztali nézet